Kategorier
Marknadsföring

Drönarfoto & drönarfilm för husförsäljning

Mäklare har fått ett helt nytt verktyg att arbeta med för att sälja fastigheter. Med drönarfoton & drönarfilm kan de ge sina köpare ett helt nytt perspektiv.

Fastighetsbyrån hade funnits i ett år och hade redan blivit ett känt namn på orten. Många vände sig till dem för att hitta sitt drömhem eller för att sälja den bostad som inte längre behövdes. Anna, som var mäklaren som startat eget, älskade att hitta nya vägar att utveckla sitt företag och nu hade det dykt upp en helt ny möjlighet.

Hon hade precis sett en artikel om drönarfoton & drönarfilm. En idé dök upp i hennes tankar. Kanske kunde hon anlita ett företag som gjorde dessa saker för att hennes eget företags vinning. Tänk att kunna lägga ut en film gjord med en drönare. Den skulle visa området och landskapet där fastigheterna fanns och på så vis ge kunden mycket information på kort stund och skapa intresse.

Snyggt innehåll med drönarfoto & drönarfilm

Anna hittade ett företag på nätet och efter att ha sett deras arbete i exempel på hemsidan kontaktade hon dem. De hade ett möte som var mycket givande och Annas adrenalin började sjuda. Hon kände att det här skulle bli världens grej. De diskuterade vad som skulle finnas på filmen och mycket snart började företaget att jobba på hennes beställning.

Mycket snart fick hon olika testfilmer skickade till sig då företaget ville veta om de var rätt ute. Det tog lite tid då hon givetvis ville ha fint väder under filmandet men oj, vad det var värt väntan. När filmen var klar och hade lagts ut på hemsidan hände något drastiskt. Plötsligt började kunder som kom från andra orter att höra av sig angående de fastigheter hon sålde. Intäkterna ökade och nu var hon definitivt en mäklare att räkna med.

Läs mer information och tips för dig på webbplats: drönar-foto.se